Neįtikėtina, Kremlius kapituliuoja? Nauja instrukcija Rusijos propagandai: „Geriau jų nepykdykite, nes subombarduos mums visą infrastruktūrą“  (2)

Praėjus šešiems karo mėnesiams, Kremliaus propaganda pradėjo keisti savo retoriką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos „demilitarizavimo ir denacifikacijos“ jau niekas neprisimena – būsimus taikos susitarimus su Kyjivu bandoma perteikti kaip gerus. Igoris Dimitrijevas, kolaborantas Odesoje ir dažnas Rusijos propagandos pokalbių laidų svečias,„Telegram“ paskelbė atskleidžiantį įrašą.

Propagandistas savo žinutėje pataria rusams džiaugtis būsimais susitarimais su Kyjivu, nes Rusijos kariuomenė pasirodė toli gražu ne „antra pasaulyje“, o Rusijos Federacija apskritai yra pažeidžiama.

„Daugelis Rusijos Federacijoje yra pasipiktinę, kodėl aviacijos ir kosmoso pajėgos nepuola Ukrainos infrastruktūros – tiltų, šiluminių elektrinių, o taip pat visi reikalauja smūgių Bankovai (gatvė, kurioje yra Ukrainos prezidentūra – red.) Na, kaip aš jums pasakysiu… Viena vertus, tai neišspręs problemos. Kita vertus, Rusijos Federacija yra daug labiau pažeidžiama šalis infrastruktūros požiūriu. O jei yra kokių džentelmeniškų susitarimų, tai reikia jais pasidžiaugti, nes, kaip matote, Rusijos oro gynybos ir kontržvalgybos pajėgumai pasirodė gerokai perdėti“, – rašė Dimitrijevas.

Rusijos propagandisto įrašą socialiniame tinkle„Twitter“ pakomentavoUkrainos žurnalistas Denisas Kazanskis.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kaip per pastarąjį pusmetį pasikeitė Rusijos propagandos retorika.

„2022 vasaris: užimsime Kyjivą per tris dienas. 2022 m. rugpjūtis: pasirodė, kad oro gynybos neturime daug, kontržvalgyba neveikia, todėl geriau nepykdyti šių banderovcų, kitaip jie subombarduos visą infrastruktūrą“, – sakė Kazanskis.<

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(3)
(150)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: