Rusijos diplomatas Europoje pasiūlė genocidą, po žinutės kilo didžiulis tarptautinis skandalas – žinutė skubiai ištrinta, bandoma versti kaltę JAV ir Zelenskiui  ()

Michailas Uljanovas bandė teisintis, perkeldamas atsakomybę JAV ir prezidentui Volodymyrui Zelenskiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos nuolatinis atstovas prie tarptautinių organizacijų Vienoje (Austrija) Michailas Uljanovas paragino negailėti Ukrainos gyventojų. Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į diplomato publikaciją savo „Twitter“ puslapyje.

Michailas Uljanovas socialiniame tinkle pakomentavo prezidento Zelenskio įrašą apie karinės pagalbos Ukrainai teikimą iš JAV ir parašė: „Jokio pasigailėjimo Ukrainos gyventojams!“. Vėliau Rusijos Federacijos atstovas ištrynė savo įrašą „Twitter“, tačiau Denisas Kazanskis paskelbė nuorodą į puslapį, kuris buvo išsaugotas žiniatinklio archyve.

„Rusijos diplomatas Michailas Uljanovas grasino nužudyti ukrainiečius“, – taip Michailo Uljanovo žodžius aiškino žurnalistas.

 

Publikacija sukėlė diplomato pasipiktinimo ir kritikos bangą. Vėliau Michailas Uljanovas bandė teisintis socialiniame tinkle „Twitter“ ir pareiškė, kad turėjo galvoje visai ką kita, ir buvo nesuprastas. Kaip rašė nuolatinis atstovas, jo žodžiai buvo susiję su JAV, tiekiančiomis ginklus, taip pat su prezidentu Volodymyru Zelenskiu, kuris atsisako derėtis dėl taikos.

Michailas Uljanovas piktinosi, kad oponentai neteisingai interpretavo jo žodžius. Rusas ragino nebandyti jo diskredituoti ir nekaltinti smurto kurstymu, taip pat paminėjo, kad daugelis jo artimųjų yra ukrainiečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()