[Žinios trumpai] „Pasaulis pasikeitė, įspėkite artimuosius apie misiją į Rytus“: JK kariai raginami skubiai ruoštis karui su Rusija  ()

Britų karininkas Paulas Carney neatmeta grėsmės iš Maskvos ir mano, kad JK kariai turėtų įspėti savo artimuosius apie galimą konfliktą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] „Pasaulis pasikeitė, įspėkite artimuosius apie misiją į Rytus“: JK kariai raginami skubiai ruoštis karui su Rusija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos kariuomenės karininkas Paulas Carney sakė, kad šalies kariuomenė turėtų būti pasirengusi karui su Rusija. Apie tai rašo britų leidinys „Mirror“.

Paulas Carney perspėjo, kad britų kariai dabar ruošiasi atremti Rusijos grėsmę ir priešintis bet kokiai agresijai.

Didžiosios Britanijos kariuomenės karininkas teigė, kad pasaulis pasikeitė vasario 24 dieną – po Rusijos invazijos į Ukrainą britų kariai turėtų būti pasiruošę naujoms realybėms.

Buvęs Didžiosios Britanijos armijos vadas generolas seras Richardas Dannatas mano, kad tai yra apdairus „geriausio kariuomenės kareivio“ patarimas.

„Gerai, kad kariuomenė ruošiasi į Ukrainą, bet kurios kariuomenės pareiga taikos metu yra būti pasiruošusiai karui visais aspektais. Tačiau atsižvelgiant į karą Europoje, agresyvią Rusiją ir neramias šalis, visiškai logiška, kad britų kariai realistiškai žiūri į tai, kas gali nutikti“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)

Komentarai ()