„Tai yra siaubas! Langai byra į šalis, sprogimai žvėriški“, - vietinis gyventojas nufilmavo video, kaip Ukraina ištaškė rusus okupuotame Alčevske (Video)  ()

Okupantų sandėliai sprogsta įvairiose vietose, vienas po kito.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Alčevske (okupuota Luhansko srities dalis) Ukrainos kariuomenė susprogdino dar vieną rusų įsibrovėlių sandėlį, po kurio ėmė sprogti ir detonuoti amunicija. Galingų sprogimų vaizdą naktį mobiliojo telefono kamera nufilmavo vienas iš liudininkų, vaizdo įrašu pasidalijęs socialiniuose tinkluose.

Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Vyras pastebėjo, kad Rusijos kariškiai sunaikintą amunicijos sandėlį buvo įrengę vos už kelių kilometrų nuo gyvenamojo rajono.

Sprogimai buvo tokie galingi, kad išbyrėjo gretimų pastatų langai. Be to, vyras nesupranta, kodėl vykstanti Rusijos karinė invazija pavirto civilių gyventojų sunaikinimu ir kančia.

 

„Garsai baisūs, atrodo, kad pataikė į sandėlį. Langai dūžta. Tai baisu! Už ką visa tai? Toks va gyvenimas dabar Alčevske“, – vaizdo įrašą komentuoja vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(2)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()