[Žinios trumpai] ISW skelbia, kas iš tikro vadovauja visai Rusijos kariuomenei Ukrainoje – tai griežta vienvaldystė, Šoigu neturi nė žodžio  ()

Visų Ukrainoje kovojančių grupuočių vadai yra tiesiogiai pavaldūs V. Putinui, įsitikinę karo studijų instituto ekspertai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ISW kalbėjo apie tai, kam tiesiogiai atsiskaito Ukrainoje kovojantys Rusijos vadai. Amerikiečių ekspertai įsitikinę, kad visi Ukrainoje kariaujantys Rusijos vadai yra tiesiogiai pavaldūs Rusijos Federacijos prezidentui. Taip pat Karo studijų instituto analitikai, remdamiesi šaltiniais Rusijos vyriausybėje, patvirtino Ukrainos vaikų prievartinį išvežimą iš okupuotų teritorijų ir įvaikinimą rusų šeimose.

Ekspertai teigia, kad Ukrainoje esantys Rusijos vadai yra pavaldūs V. Putinui, aplenkdami S. Šoigu ir V. Gerasimovą. Negana to, Rusijos gynybos ministerijos vadovas prarado V. Putino pasitikėjimą žlugus pirminiam planui greitai užgrobti visą Ukrainą. Tuo pat metu Krasnodaro krašto pareigūnai paskelbė, kad apie tūkstantis ukrainiečių vaikų, kurie iš okupuoto Mariupolio buvo išvežti į Altajaus kraštą, Tiumenę ir Irkutską, jau buvo įvaikinti rusų šeimų.

O okupuotoje Luhansko srities teritorijoje Rusijos Federacija dislokuoja Nacionalinės gvardijos pajėgas, reaguodama į „mobilizuotųjų“ atsisakymą kovoti už „DLR“. Įsibrovėliai surengė daugybę antžeminių išpuolių Bachmuto srityje ir Donecko pietvakariuose.

 

Chersono regione Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau smogia į amunicijos sandėlius ir „rašistų“ ryšių punktus. Rusijos Federacijoje jie ir toliau didina pašalpas šauktiniams, kad kuo daugiau žmonių suviliotų į kariuomenę. Ukrainos partizanai okupuotose teritorijose ir toliau stabdo kolaborantų ir „rašistų“ veiklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: