[Žinios trumpai] Sužavėtas NATO admirolas skelbia, kad Ukraina iš esmės pakeitė šiuolaikinį karą  ()

„Ukraina gali laimėti šį karą. Ir Ukraina bus nugalėtoja šioje kovoje! Ir jūs galite tikėtis NATO paramos kiekviename žingsnyje! Šlovė Ukrainai!“ - pareiškė Aljanso admirolas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Atlanto aljansas žavisi Ukrainos kariuomenės drąsa ir įgūdžiais ir yra pasirengęs ir toliau palaikyti juos kelyje į pergalę. Tokį pareiškimą, rugpjūčio 24 dieną, paskelbė NATO karinio komiteto vadovas admirolas Robas Baueris.

Jo sveikinimus Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms su Ukrainos nepriklausomybės diena galima rasti kanale „Ukraina 365“.

„Gerbiami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai, vyrai ir moterys, šią Ukrainos nepriklausomybės dieną, gerbiame jūsų didžiulę drąsą. Vadovaujant prezidentui Zelenskiui ir vyriausiajam Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadui generolui Zalužnui, jūs iš esmės pakeitėte šiuolaikinį karą. Pasitelkę strategines vizijas ir praktinius taktinius įgūdžius, jūs pralenkiate priešininką. Rusijos kariuomenė nesupranta, už ką kovoja. Jūs žinote, už ką kovojate! Kovojate už pačią civilizaciją", – sakė NATO admirolas.

Jis išreiškė susižavėjimą Ukrainos karių, kurie šiandien aukoja savo gyvybes, gindami savo šalį ir visą civilizuotą pasaulį nuo Rusijos agresijos, jėga ir drąsa. Baueris taip pat priminė didžiulį žygdarbį, kurį padarė ukrainiečių kareivis, kuris susisprogdino kartu su tiltu Geničeske, siekdamas sulaikyti rusų įsibrovėlių puolimą.

 

NATO atstovas pažymėjo neįtikėtiną greitį ir efektyvumą, su kuriuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai įvaldo naujus ginklus ir naudoja juos mūšio lauke.

„Ginklų broliai ir seserys, sveikiname jūsų drąsą. Sveikiname drąsą tų, kurie sumokėjo didžiausią kainą, ir drąsą tų, kurie dėl karo nukentėjo psichologiškai ir fiziškai. Ukraina gali laimėti šį karą. Ir Ukraina bus nugalėtoja šioje kovoje! Ir jūs galite tikėtis NATO paramos kiekviename žingsnyje! Šlovė Ukrainai!“ - pareiškė Aljanso admirolas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)

Komentarai ()