[Žinios trumpai] Okupantų panika aukščiausiame lygyje: „karštis beprotiškas, bet nerizikuojame imti vandens, nes jis gali būti užnuodytas“  ()

Okupuotose ukrainiečių teritorijose esantiems įsibrovėliams ukrainiečiai neleidžia pamiršti, kad jie čia yra tik laikinai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotose ukrainiečių teritorijose esantiems įsibrovėliams ukrainiečiai neleidžia pamiršti, kad jie čia yra tik laikinai. Rusai bijo net vandenį iš vietinių imti, kad netyčia neapsinuodytų.

Nepaisant grasinimų ir teroro, galingas pasipriešinimas laikinai okupuotose teritorijose nerimsta. Dauguma jų veikia pogrindyje. O tuo tarpu rusai bijo, kad gali būti nunuodyti. Todėl iš vietinių nedrįsta imti net vandens.

Tai liudija savanorio, iš Luhansko, padaryta žinutės ekrano kopija. Jos dėka paaiškėjo, kodėl okupantams vandens buteliai siunčiami į frontą.

„Broliai, dabar savo kovotojams renkame lėšas vandeniui. Oras labai karštas. Tokiomis sąlygomis dirbti sunku. Nerizikuojame imti vandens iš vietinių, nes jis gali būti užnuodytas“, – sakoma žinutėje.

 

Būtent todėl, anot savanorio, vanduo užpuolikams perkamas tik buteliuose.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()