[Žinios trumpai] Ždanovas paskelbė asmeninę karo prognozę - kiek viskas truks ir kada prasidės galingas Rusijos triuškinimas  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas atsakė į klausimą apie karo pabaigos laiką, išsakydamas savo asmeninę prognozę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas išsakė optimistines prognozes dėl aktyvaus karo Ukrainoje etapo pabaigos ir nuo ko tiesiogiai priklausys galimybė išvaduoti nuo įsibrovėlių laikinai užimtas teritorijas.

Eksperto Olego Ždanovo nuomonę apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pergalės laiką galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pirmiausia perskaitė savo sekėjo klausimą, kuris domėjosi, kokia tikimybė, kad karas užsitęs dar ilgus metus. Patyręs kariškis leido sau nesutikti su daugelio ekspertų, teigiančių, kad karo veiksmai truks dar maždaug dvejus metus, požiūriu. Apie tai Olegas Ždanovas kalbėjo taip:

„Manau, kad daugiausiai pereisime į 23-ųjų metų pradžią. Galbūt iki 23-ųjų pavasario. Viskas vėluoja dėl ginklų tiekimo. Galiu jums pasiūlyti tokią galimą karo užbaigimo formulę. Ji turi būti pritaikyta nuo masinio įrangos ir ginklų tiekimo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pradžios dienos. Kai tik pradės pramoniniais kiekiais dešimtimis, šimtais vienetų ateiti ginklų partijos, nuo to momento, 3-4 savaites, tai bus grupės parengtis. Reikia sujungti karinį personalą, kuris buvo apmokytas Vakarų mokymo centruose ir įrangą, kuri ateis šiems kariams. Tada galėsime pradėti didelio masto kontrpuolimą vienoje ar keliose operacinėse srityse ir jį plėtoti“, – savo situacijos viziją išsakė žinomas karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(1)
(54)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: