[Žinios trumpai] Ukrainos kontrpuolimas - kraujais pasruvęs okupantas aiškina, kad „puola su viskuo, aviacija, tankai, artilerija, momentaliai pralaužė gynybą“ (Video, žemėlapis)  ()

Naujame vaizdo įraše okupantas teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pralaužė pirmąją gynybos liniją. Pietuose prasideda kontrpuolimas. Kai kurie Rusijos okupacinių pajėgų daliniai, spaudžiami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, jau bėga iš savo pozicijų Chersono srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-29 [Žinios trumpai] Ukrainos kontrpuolimas - kraujais pasruvęs okupantas aiškina, kad „puola su viskuo, aviacija, tankai, artilerija, momentaliai pralaužė gynybą“ (Video, žemėlapis)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai buvo praneša operatyvinė Ukrainos kariuomenės grupė „Kachovka“.

Kalbame apie 109-ąjį vadinamosios „DLR“ pulką, palikusį savo pozicijas ir rusų desantininkus, kurie buvo jų atrama, tačiau irgi pabėgo iš mūšio lauko. Paviešintame vaizdo įraše vienas iš okupantų skundžiasi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau sudaužė pirmąją gynybos liniją ir apšaudo Rusijos pozicijas iš tankų, artilerijos ir lėktuvų.

 

„Padėtis laikinai užimtoje Chersono srities teritorijoje yra nepaprastai sunki. Didieji ir baisūs HIMARS sugriovė beveik visus pagrindinius tiltus. Liko tik pėsčiųjų perėjos. Rusijos kariuomenė buvo atkirsta nuo ginklų ir personalo tiekimo iš Krymo teritorijos. Ukrainai tai puiki galimybė susigrąžinti savo teritorijas“, – situaciją komentavo Ukrainos kariai.

 

Jie taip pat paskelbė žemėlapį, kuriame galite tiksliai pamatyti, kaip jiems pavyko sutrikdyti priešo logistiką.

(133)
(3)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: