[Žinios trumpai] Išdavikai nyksta akyse: Zaporižės „policijos vadas“ surastas kartuvėse, skelbiama, kas įvyko  ()

Laikinai okupuotoje Michailovkoje, Zaporižės srityje, prieš kelias dienas rastas negyvas kolaborantas Andrejus Ryžkovas, kuris gavo „policijos vado“ postą iš apsišaukėliškos regiono „valdžios“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Odesos karinės apygardos atstovas Sergejus Bračukas.

Pirminiais duomenimis, Ryžkovas rastas kilpoje. Ar nusižudė pats, ar buvo nužudytas, nepranešama. Ryžkovas kadaise buvo Ukrainos pasienietis. Jis davė ištikimybės priesaiką Ukrainos žmonėms. Išėjęs į pensiją net įkūrė visuomeninę organizaciją patriotiniu pavadinimu „Michailovkos pasieniečiai“. Bet galų gale jis pats pasisiūlė okupacinei valdžiai tapti „policijos viršininku“.

Partizanai naikina išdavikus okupuotose teritorijose

Prieš kelias dienas Zaporižės partizanai susprogdino automobilį su tos pačios Michailovkos okupacinės valdžios pareigūnu Ivanu Suško. Prieš „paskyrimą“ išdavikas organizavo šventes.

 

Partizaninis judėjimas laikinai okupuotame Chersono regione į kitą pasaulį išsiuntė Igorį Teleginą, okupacinės valdžios paskirto regiono vado padėjėją.

Taip pat pranešta, kad prie savo privataus namo buvo nušautas vadinamasis Novos Kachovkos „administracijos vadovo pavaduotojas“, kolaborantas Vitalijus Guru.

(223)
(1)
(222)

Komentarai ()

Susijusios žymos: