[Žinios trumpai] „Atrodo, kad Putinas prarado jėgą“. Po Ukrainos smūgio skelbiami dideli pokyčiai Kremliuje  ()

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino nebedomina karas su Ukraina, mano Igoris Eidmanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sulaukęs galingo ukrainiečių smūgio, V. Putinas buvo priblokštas: Kremlius siunčia signalus apie pasirengimą paliauboms. Yra pagrindo manyti, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas „atsipūtė“. Jo nebedomina karas, kuriame jis negali laimėti.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo žinomas Rusijos opozicionierius, sociologas Igoris Eidmanas.

„Karas ne šiaip sustojo. Jaučiasi, kad V. Putinas prarado azartą. Nesėkmingas, užsitęsęs karas jo nebedomina, jis emociškai perdegęs", – rašė opozicionierius.

Perdegimą, jo žodžiais, rodo ir Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės taktika, dėl kurios RF įstrigusi Ukrainos frontuose.

Yra kažkoks stuporas. Be to, pats V. Putinas išvis liovėsi minėjęs „specialiąją operaciją“, nors pirmaisiais mėnesiais primygtinai pasakojo žmonėms, kaip „viskas vyksta pagal planą“, kėlė ultimatumus Kyjivui ir Vakarams.

Tada diktatorius buvo „pakilime“, jau matęs po kojomis užkariautą Ukrainą. Tačiau istorija pasisuko kitaip. „Gavęs galingą smūgį iš ukrainiečių, jis buvo pažemintas ir apsiniaukė“, – pabrėžė I. Eidmanas.

Paslaptingą Rusijos propagandistės Darjos Duginos mirtį Rusijos Federacijoje, jo nuomone, įvykdė karo gerbėjai, norėdami emociškai sujudinti diktatorių ir priversti jį imtis ryžtingesnių ir kruvinų priemonių prieš Ukrainą. Tačiau tai taip pat nepavyko.

 

„Visi Prilepinai ir Simonianai tikisi, kad jis padidins statymus kare: visuotinė mobilizacija, visiškas ekonomikos militarizavimas, masiniai priešo štabų puolimai. Tačiau visa tai reikalauja jėgų, laiko, ryžto, kurio, atrodo, nei jis, nei jo režimas, laimei, daugiau nebeturi“, – pareiškė I. Eidmanas.

Ir A. Lukašenka netiki V. Putino pergale Ukrainoje, jis abejoja ​​Kremliaus diktatoriaus kariniu potencialu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(290)
(8)
(282)

Komentarai ()

Susijusios žymos: