[Žinios trumpai] Rusijos košmaras pildosi: „Vakarai tuoj sukurs vieną stipriausių kariuomenių Europoje“ (Video)  (3)

Baltieji rūmai nori sukurti ilgalaikę karinės paramos misiją Ukrainoje. Tai apims ir šalies perginklavimą, ir visapusišką Ukrainos karių mokymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų pagalba Ukrainai kare su Rusijos Federacija tampa vis labiau apčiuopiama. Naujausių priešlėktuvinių raketų sistemų, pabūklų, bepiločių orlaivių ir šaulių ginklų pristatymai nesiliauja nė minutei. Tačiau Vašingtonas nusprendė, kad to neužtenka, ir atskleidė naujos, didelio masto, misijos Ukrainoje detales.

Baltieji rūmai nori sukurti ilgalaikę karinės paramos misiją Ukrainoje. Tai apims ir šalies perginklavimą, ir visapusišką Ukrainos karių mokymą.

„Tokio pobūdžio misijos sukūrimas – tai visų pirma bendradarbiavimo efektyvumo didinimas siekiant užtikrinti, kad Ukrainai perduota ginkluotė, įgūdžiai, įranga ir įranga būtų maksimaliai panaudota“, – sakė karo apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

Ekspertai įsitikinę, kad po tokio Vašingtono sprendimo prie visapusiško Ukrainos kariuomenės perginklavimo ir apmokymo, prisijungs ir kitos ES šalys:

„Nenustebčiau, jei Jungtinė Karalystė ar Lenkija pradėtų panašią misiją Ukrainoje, nes šios šalys kartu su JAV užima TOP-3 pagal paramą ir pagalbą mūsų šaliai tiek technologijomis, tiek įranga“.

 

Dėl to per ateinančius trejus metus Ukraina galės visiškai pereiti prie NATO standartų ir sukurti vieną stipriausių kariuomenių Europoje. Išsamią informaciją rasite istorijoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(1)
(154)

Komentarai (3)