[Žinios trumpai] „Putinas vis tiek bus nužudytas“: skelbia, kad yra tik vienas žmogus pasaulyje, kuris gali jį išgelbėti  ()

Ekspertas pažymėjo, kad ne viena Vakarų šalis, kaip ir Turkija, negali RF vadovui garantuoti, kad jis nebus išduotas tarptautiniam tribunolui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik vienas pasaulio lyderis gali suteikti Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui ramią senatvę, kai jis pralaimės karą prieš Ukrainą.

Apie tai TSN pasakojo rusų publicistas Andrejus Piontkovskis.

„Rusijoje jis vis tiek bus nužudytas. Arba jį nužudys ultrafašistai, negalintys pasiteisinti dėl Rusijos pralaimėjimo. Arba tribunolas nuteis mirties bausme“, – savo nuomonę išsakė publicistas.

Jis pažymėjo, kad ne viena Vakarų šalis, kaip ir Turkija, negali jam garantuoti, jog nebus išduotas tarptautiniam tribunolui.

„Kinijos prezidentas Xi Jinpingas gali tvirtai garantuoti jam gyvybę ir niekas net nereikalaus vėliau V. Putino išduoti. Visi bus laimingi, kad jis ramiai nugyvens savo gyvenimą budistų vienuolyne“, – sakė A.  Piontkovskis.

 

A. Piontkovskis teigė, kad Ukraina gali laimėti karą su Rusijos Federacija. Tai gali įvykti jau šių metų spalį arba kitą vasarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: