[Žinios trumpai] Rusijos karo žurnalistai skelbia ažiotažą ir paniką dėl to, kas vyksta Chersone: „situacija baisi, negaliu visko rašyti“  ()

Informacija apie Ukrainos kariuomenės dalinių puolimą Chersono srityje sukėlė Rusijos propagandistų ažiotažą ir paniką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-30 [Žinios trumpai] Rusijos karo žurnalistai skelbia ažiotažą ir paniką dėl to, kas vyksta Chersone: „situacija baisi, negaliu visko rašyti“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir vadinamieji „kariniai korespondentai“ skambina pavojaus varpais del padėties pablogėjimo Chersono fronte ir kituose sektoriuose. Vakar ryte Ukrainos „Telegram“ kanalai pradėjo skelbti  apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo pradžią keliomis kryptimis Chersono srityje. Buvo pranešta, kad „pralaužta pirmoji Rusijos gynybos linija“.

Ukrainos žurnalistas Andrijus Tsaplienka savo „Telegram“ kanale pasidalijo Rusijos okupanto Anatolijaus Dremovo pranešimu apie intensyvius rusų pozicijų apšaudymus. Dremovas rėkė, kad Rusijos armijai reikia skubiai keisti karybos strategiją.

Nova Kachovkoje jau paskelbta apie darbo vietų evakuaciją, praneša Rusijos okupacinės administracijos atstovai. Tuo tarpu Rusijos karinis propagandistas Jurijus Kotenokas savo „Telegram“ kanale tvirtina turintis daug Rusijos auditorijai nemalonios informacijos apie karo būklę ir eigą. „Ne viską galiu parašyti... Taigi, informacija, švelniai tariant, ne pati geriausia, jos per daug“, – rašo jis.

(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: