[Žinios trumpai] „Susidaro įspūdis, kad vado užduotis yra kuo greičiau likviduoti savo brigadą“, - Ukraina skelbia apie beprotišką rusų ataką, iš karto paguldė 2 būrius  ()

Atakuodami įtvirtintas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, rusai neteko dviejų būrių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos ir toliau patiria didelių nuostolių, bandydamos veržtis į priekį Donbase. Dėl nesėkmingos okupantų taktikos pražuvo du Rusijos ginkluotųjų pajėgų būriai. Tai pranešė žurnalistas Romanas Cymbaliukas, remdamasis savo šaltiniais.

Savo „Telegram“ kanale Cymbaliukas papasakojo, kad Rusijos 5-osios atskirosios motorizuotųjų šaulių brigados vadas ir toliau meta savo karius į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Ir visada be jokių teigiamų rezultatų Rusijai.

Po dar vieno Ukrainos kariuomenės pozicijų šturmo be jokio plano Rusijos kariai patyrė didelių nuostolių, kurių mastą šiuo metu tikslina žvalgyba. Gautomis žiniomis, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įtvirtintas pozicijas užpuolę rusai neteko dviejų karių būrių.

Cymbaliukas pažymi, kad Ukrainos pusė jau seniai stebi nesėkmingus Rusijos ginkluotųjų pajėgų 5-osios motorizuotosios šaulių brigados vado veiksmus. Jis negaili savo pavaldinių ir meta juos į mūšį prieš gerai įtvirtintas Ukrainos gynėjų pozicijas. „Susidaro įspūdis, kad jo užduotis – kuo greičiau likviduoti savo brigadą“, – pastebi žurnalistas.

(133)
(4)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: