Paskelbė dar negirdėtą priežastį, kodėl JAV padeda Ukrainai: „Amerikai būtinai reikia pergalės, tai susiję su kitu didžiuliu karu“  (16)

Ekspertas išsakė tikrąsias priežastis, kodėl JAV padeda Ukrainai: „Yra vienas niuansas...“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas Olegas Lisny įvardijo tikrąją Amerikos pagalbos Ukrainai priežastį.

Politikos ekspertas Olegas Lisny, atsakydamas į televizijos kanalo „Apostrophe“ vedėjo klausimus, paaiškino, koks yra tikrasis JAV, kuriai Ukraina be galo dėkinga už karinę pagalbą, tikslas. Analitikas pirmiausia pabrėžė, kad ne tik šalies valdžia, bet ir patys piliečiai didžiąja dalimi yra ukrainiečių pusėje kare prieš Rusijos Federaciją. Tačiau, be noro padėti vienai šaliai, galingos Jungtinės Amerikos Valstijos nori pasiekti dar vieną, ne mažiau svarbų tikslą.

Olego Lisny interviu televizijos kanalui „Apostrophe“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„Jie apie mus galvoja 100 proc., bet yra dar vienas labai svarbus niuansas. Jungtinės Valstijos gali iškovoti pasaulinę pergalę. Tai labai šaunu. To jau seniai nebuvo. Tarkime, kad Afganistano įvykių fone jie sakė, kad tai buvo pasaulinis pralaimėjimas. Bet tai taip pat sužaidė mūsų naudai, nes Amerikos valdžios nebeblaško dar vienas didelis karinis konfliktas kitoje šalyje“, – savo požiūrį išsakė politikos analitikas.

 

„Dabar amerikiečiai nori, kad JAV būtų valstybė, kuri laimi. Jiems tai bus pergalės viršūnė. Mums tai bus koalicijos dalis, nes, manau, amerikiečiai tikisi mūsų pergalės. Jie mėgsta laimėti. Tai tauta žmonių, kurie nori laimėti. Afganistano pralaimėjimas tapo randu ant jų valstybės kūno, o dabar jiems reikia ištrinti šį randą su didele pergale prieš blogio imperiją“, – savo samprotavimus, kodėl JAV domisi Ukrainos pergale prieš Rusijos Federaciją, reziumavo Olegas Lisny.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(19)
(113)

Komentarai (16)