Naujas okupantų „kūrybiškumo proveržis“: ėmė mėtyti instrukcijas ukrainiečiams ant... tualetinio popieriaus ritinėlių (Foto)  ()

Netoli Mykolajivo rusų įsibrovėliai pradėjo mėtyti tualetinį popierių su „instrukcijomis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko išjuokė Rusijos karius, kovojančius Pietų Ukrainoje dėl dar vieno „kūrybiškumo“.

Mykolajivo kryptimi V. Putino karo nusikaltėliai po teritoriją pradėjo mėtyti tualetinio popieriaus ritinėlius. Prie ritinėlių priklijuotas lapas su tekstu „Instrukcija Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojams, kaip tinkamai palikti pareigas ir išvengti baudžiamosios atsakomybės“.

Panašu, kad įsibrovėliai pamiršo, jog pabėgimas iš pozicijų yra jų prerogatyva, o atsižvelgiant į dabartinį Ukrainos gynėjų aktyvumą, rusai gali net nespėti pabėgti.

Tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko (rašo slapyvardžiu Evil Odessit) mano, kad Rusijos Federacijos „išvaduotojai“ užsiėma „masiniu išmatų menu“ iš beviltiškumo, kuris jiems išsivystė Mykolajivo kryptimi.

 

 

„Psichikos ligonių kūryba visada jaudino, ypač psichologinė to dalis. Poveikis per vidinius socialinius ukrainiečių trigerius, apie kuriuos okupantai žino tik iš savo melagingos propagandos lūpų, švelniai tariant, su kvapu ir visiškai apie nieką“, – ironiškai „Telegram“ rašo Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: