[Žinios trumpai] Senatvė daro savo – naujausiame video Putinas susitikimo metu užmigo: skundėsi nuovargiu ir dusuliu (Video)  (2)

Paskelbtame vaizdo įraše 69 metų Kremliaus vadovas kovoja su miegu. Kiti apsnūdę pareigūnai taip pat bandė nemiegoti, tačiau ne visiems tai pavyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Rusų saloje (netoli Vladivostoko, Tolimuosiuose Rytuose) vykusiame susitikime su valdžios atstovais, skirtame Rusijos turizmo plėtrai, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas leido sau ir savo kolegoms trumpam nusnūsti. Apie tai praneša „The Daily Mail“.

Paskelbtame vaizdo įraše atrodo, kad 69 metų Kremliaus vadovas kovoja su miegu. Kiti mieguisti pareigūnai taip pat desperatiškai bando nemiegoti, tačiau kai kuriems vis tiek nepavyksta. Jie buvo pavargę, nes norėdami dalyvauti susitikime turėjo keliauti per septynias laiko juostas.

Po to pasirodė pranešimai, kad per didelio masto karines pratybas „Vostok-2022“ kelionėje į Tolimuosius Rytus Putinas skundėsi gydytojams nuovargiu ir dusuliu.

Pranešama, kad jau buvo paruoštas prezidento dubleris, jei jis negalėtų dalyvauti posėdyje. Žurnalistų teigimu, dar prieš skrydį į Tolimuosius Rytus Rusijos prezidentui paūmėjo inkstų liga, atsirado paburkimų veide ir „maišeliai“ po akimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(7)
(43)

Komentarai (2)