Strelkovas: „prie Chersono Ukrainos pajėgos jau 3 kartus viršija Rusijos, greitai bus uraganinis puolimas“ (Video)  ()

Strelkovas prognozuoja Rusijos kariuomenės pralaimėjimą netoli Chersono, panašiai kaip prie Charkivo: „Nesu optimistas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos FSB karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas (Girkinas), Rusijos armijai pranašavo didelių bėdų ir Chersono kryptimi. Jis tikina, kad ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos neva tris kartus pranašesnės už Rusijos Federacijos okupacinę grupę.

Ištrauką iš Strelkovo kalbos paskelbė „Ukraina 365 Telegram“ kanalas.

„Prognozuoju, kad po tam tikros operacinės pauzės, panaudodamas savo maždaug trigubai didesnį darbo jėgos pranašumą šiame fronte, priešas pradės dar vieną puolimą, siekdamas nugalėti mūsų kariuomenę ir šiame fronte“, – sakė Strelkovas.

Jis pripažino, kad Rusijos kariuomenės moralė šiose srityse yra lygi nuliui. Kariškiai mano, kad vadai juos išduoda.

„Kai kurie kariškiai, tarp jų ir karininkai, nėra labai optimistiškai nusiteikę dėl įvykių raidos šiame fronte, visų pirma dėl to, kad, kaip ir kituose šio karo frontuose, nemato adekvačių mūsų valstybės ir aukščiausios karinės vadovybės veiksmų pagal susidariusią situaciją“, – sakė Rusijos diversantas.

 

 

Pagrindinė Rusijos kariuomenės problema, jo žodžiais, yra darbo jėgos trūkumas. Taip, be kita ko, nutinka ir dėl didžiulės „kadrų kaitos“ – okupantai masiškai išvyksta.

„O priešas kas savaitę stiprėja. Tai yra faktas“, – skundėsi Strelkovas.

Dėl to, kas įvyko, jis kaltina Rusijos karinę-politinę vadovybę ir reikalauja surengti tribunolą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: