Užsiliepsnojo kaip degtukas – Kinijoje dega 200 m aukščio dangoraižis, liudininkai dalinasi siaubingais degančio pastato vaizdais (Video)  (1)

Kinijos dangoraižio gaisras: iš vietos sklinda tiršti dūmai, nuožmiai dega kelios dešimtys aukštų, pranešė valstybinė žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos Čangšos mieste penktadienį dangoraižyje kilo didžiulis gaisras, per kurį buvo sužeista daugybė žmonių. „Sklinda tiršti dūmai, nuožmiai dega kelios dešimtys aukštų“, – pranešė valstybinis transliuotojas CCTV. Tačiau jie nepaminėjo, ar yra nukentėjusiųjų, ir teigė, kad ugniagesiai gelbėtojai bando suvaldyti gaisrą.

Naujienų agentūra socialinėje žiniasklaidoje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip didžiulės liepsnos apėmė dalis pastato, kai teritoriją supo juodi dūmai. Vaizdo įraše nurodyta, kad pastatas yra valstybinės telekomunikacijų bendrovės „China Telecom“ biuras.

 

Čangšos miestas, kuris yra Kinijos Hunano provincijos sostinė, kuriame gyvena 10 mln. žmonių, o incidentas sukėlė didelę paniką tarp gyventojų. Daugelis vartotojų socialiniuose tinkluose dalijosi gaisro nuotraukomis iš įvairių kampų.

218 metrų 42 aukštų pastatas buvo baigtas statyti 2000 m. ir yra netoli pagrindinio žiedinio kelio, nurodo CCTV.

Žmonių žūtys gaisruose yra dažnos Kinijoje, kur atsainus statybos kodeksų vykdymas ir neteisėtos statybos gali apsunkinti žmonių pabėgimą iš degančių pastatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)

Komentarai (1)