[Žinios trumpai] „Iš tikrųjų, Putinas turėjo paskelbti visuotinę mobilizaciją“: kas pakeitė diktatoriaus planus?  ()

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius pažymėjo, kad Kremliaus lyderio planų pasikeitimas yra susijęs su ginčais jo aplinkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-22 [Žinios trumpai] „Iš tikrųjų, Putinas turėjo paskelbti visuotinę mobilizaciją“: kas pakeitė diktatoriaus planus?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas sakė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas visuotinę mobilizaciją turėjo paskelbti rugsėjo 20 d., tačiau planai pasikeitė ir paskelbta dalinė. Apie tai jis pranešė Ukrainos televizijos kanalų eteryje, praneša „RBC-Ukraine“.

Danilovo teigimu, taip yra dėl ginčų jo aplinkoje.

„Jis tai turėjo padaryti tai vakar vakare, bet Putinui artimoje grupėje yra tam tikrų ginčų, nes vakar turėjo būti visuotinė mobilizacija, o šiandien jau tik dalinė“, – sakė Aleksejus Danilovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad paskelbimas apie dalinę mobilizaciją Rusijos teritorijoje Ukrainos valdžiai nebuvo staigmena. Tai rodo, kad V. Putiną skatina baimė pralaimėti karą.

 

„Matote priešo baimę, kaip senas, sergantis ir nervingas žmogus perskaito jam parašytą tekstą iš suflerio. Mums tai nėra staigmena. Kadangi senka jėgos, Kremlius verbuoja naujus", - sakė Danilovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()