[Žinios trumpai] Iš Kremliaus nutekėjo nauji duomenys apie Putino armijos nuostolius Ukrainoje - skaičiai tiesiog baisūs  (5)

Negrįžtami okupacinių pajėgų nuostoliai Ukrainoje viršijo 95 tūkstančius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinių pajėgų nuostoliai Ukrainoje yra daug rimtesni nei oficialiuose Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešimuose.

Šia informacija, remdamasis šaltiniais Kremliuje, pasidalijo įtakingas Rusijos anoniminis „Telegram“ kanalas „General SVR“. Paskelbtos informacijos patvirtinimo kol kas nėra.

Anonimas teigia gavęs prieigą prie ataskaitos apie negrįžtamus Rusijos karių nuostolius Ukrainoje, kuri spalio 22-osios rytą buvo pateikta diktatoriui Vladimirui Putinui. Kalbama apie žuvusius ir dingusius karius. Skaičiai įspūdingi: 68 893 eiliniai RF ginkluotųjų pajėgų kariai, 21 282 PMC samdiniai ir 5 125 Nacionalinės gvardijos kariai.

 

Pastebėtina, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas skelbia kuklesnius skaičius. Remiantis oficialiu spalio 22 dienos ryto pranešimu, Rusijos kariuomenės nuostoliai Ukrainoje siekė 67 070 žmonių. Iš jų 320 okupantų buvo likviduoti vien per paskutines 24 valandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(311)
(5)
(306)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: