[Žinios trumpai] „Putinui liko gyventi tik pusantro mėnesio, tačiau su viena svarbia sąlyga“ - pulkininkas skelbia grėsmingą prognozę (Video)  (1)

Michailas Pritula mano, kad Kremliaus diktatoriui liko gyventi tik pusantro mėnesio, tačiau su viena svarbia sąlyga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jis bus labai pavojingas", – pulkininkas Michailas Pritula įvardijo mėnesį, iki kurio V. Putinas gali būti likviduotas. Bet taip atsitiktų, jei mobilizuojamų rusų skaičius išliks toks pat kaip ir šiandien. Jeigu jų bus daugiau, tuomet diktatoriaus nužudymas kuriam laikui būtų atidėtas.

Karo analitikas tai pareiškė interviu metu su Vasilijumi Golovanovu, „YouTube" kanale.

Anot M. Pritulos, V. Putinas darysis vis pavojingesnis, nes neturi ko prarasti. Bet kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvins Melitopolį ir Mariupolį (pagal kai kurias prognozes, tai gali įvykti iki sausio), Rusijos Federacijos prezidentas smarkiai nusilps ir Maskvoje prasidės neramumai.

Natūralu, kad silpstančio V. Putino niekam nereikės ir jo paties aplinka jį pašalins.

„Stebime šį procesą kartu su jumis. Jei liks tiek pat mobilizuotųjų, kaip dabar, tai V. Putinas bus pašalintas iki sausio, - sakė ekspertas. – „Tai supranta diktatorius ir jo aplinka. Natūralu, kad jis stengsis atitolinti savo mirtį,  surinks didžiulę karinę jėgą ir mes į mūšį. Tegul 500 žmonių ten tris dienas laikys fronto liniją ir po to mirs, bet tai trys V. Putino gyvenimo dienos. Taip jis tęs savo gyvenimą. Kada V. Putinas bus pašalintas? Kada rusų elitui jis nusibos. Bet procesas, kaip mes matome, prasidėjo".

 

Žodžiu „procesas" Michailas Pritula turėjo omenyje slaptas Kremliaus atstovų ir kolektyvinių Vakarų derybas, ypač neseniai įvykusį JAV CŽA direktoriaus W. Burnso ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos direktoriaus Sergejaus Naryškino susitikimą. Ekspertas įsitikinęs, kad visos Kremliuje šiandien egzistuojančios įtakos grupės palaiko dialogą su Vakarų lyderiais apie gyvenimą po V. Putino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(8)
(104)

Komentarai (1)