[Žinios trumpai] Kremlius įpykęs - Chersono valdžia atrodo rimtai prisidirbo  (1)

Kremlius nepatenkintas Chersono srities okupacine „administracija“. Jos vadovas Vladimiras Saldo gali būti suimtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią informaciją paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“, kuris teigia turintis šaltinių aukščiausiuose Rusijos Federacijos valdžios sluoksniuose. Aišku, tokią informaciją reikia vertinti atsargiai.

Chersono statytinių valdžia susidūrė su problemomis po to, kai Rusijos kariuomenė pabėgo iš Chersono ir viso dešiniojo regiono kranto. Pirmasis Saldo pavaduotojas Kirilas Stremousovas paslaptingai žuvo, tariamai per automobilio avariją. Po to gauta informacija apie antrosios pavaduotojos Gubarevos suėmimą. Grėsmė pakibo virš paties Saldo, tikina „General SVR“.

„General SVR“ teigia, kad galutinis sprendimas dėl Saldo dar nėra priimtas, Putinas pats svarsto šį klausimą. Tačiau Saldo gali būti suimtas kartu su visa jo aplinka. Gali būti, kad Putiną pykdo tai, kad Chersono gyventojai nebuvo įkalbėti pereiti į Rusijos pusę. Ukrainos pajėgos Chersone buvo sutiktos su gėlėmis ir vėliavomis. Nepaisant to, kad Putinas ir Rusija kartojo, kad Chersonas yra Rusijos miestas, ten jau lankėsi Zelenskis.

(81)
(0)
(81)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: