„Žurnale viskas surašyta minučių tikslumu“ - griežta nuomonė, kad Lenkijoje susprogo visai ne Ukrainos raketa (video)  ()

Karo ekspertas Aleksijus Getmanas paaiškino, kodėl tragediją Lenkijoje sukėlė tikrai ne Ukrainos raketa.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-21 „Žurnale viskas surašyta minučių tikslumu“ - griežta nuomonė, kad Lenkijoje susprogo visai ne Ukrainos raketa (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo, kad yra speciali raketų apskaita, pagal kurią galima nustatyti, kur ir kada jos buvo paleistos. Aleksejaus Getmano interviu televizijos kanalui „Pryamiy" galima žiūrėti „YouTube" platformoje.

Pirmąjį faktą, paneigiantį teoriją, kad ukrainiečių raketa pataikė į Lenkijos teritoriją, Rusijos ir Ukrainos karo veteranas pirmiausia įvardijo taip: „Mūsų priešlėktuvinės raketos kovinis užtaisas sudarytas iš gabaliukų, kubelių, geležinių rutulių, kurie būtų mėtęsi aplinkui. Neradome nei vieno. Kas atsitiko? Jie patys įsikasė ar išgaravo?"

Aleksejus Getmanas paaiškino: „Galime tyrinėti toliau, bet iš karto išbraukime vieną dalyką, jog nukrito ir sprogo mūsų priešlėktuvinė raketa. Išsiaiškinome, kad taip negali būti. Kam reikalinga bendra komisija? Nes kiekvienas raketos paleidimas įrašomas tam tikruose žurnaluose. Net kai šaudoma iš kulkosvaidžio,  skaičiuojama, kiek šovinių buvo paleista, o tai yra raketa. Kur skrido, kas paleido, kuri divizija, kokiu tikslu, kokią valandą, kiek minučių ir sekundžių. Viskas surašyta, tad pažiūrėkime į savo žurnalus ir išsiaiškinkime, kokia tai buvo raketa. Tai tikrai ne mūsų priešlėktuvinė raketa S-300", – nepaneigiamus įrodymus, kad nukritusi Lenkijoje nebuvo Ukrainos raketa, citavo Aleksijus Getmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(338)
(31)
(307)

Komentarai ()