Neįtikėtina! Propaganda atvirai paskelbė, kokiam tikslui Rusijai reikalingos derybos: „planas toks akivaizdus, kad nėra prasmės jo slėpti“ (video)  (1)

Pokalbių laidos eteryje O. Skabejeva pripažino, kad dabartinis karo veiksmų pobūdis pergalės Rusijai neatneš, Maskva tik bando derybomis vilkinti laiką. „Mes taip nenugalėsime Kyjivo", – eteryje prisipažino propagandistė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietinis propagandistas Zacharas Prilepinas Olgos Skabejevos pokalbių laidos eteryje atvirai prisipažino, jog Maskvos planas yra reklamuoti sąlyginį „Minską-3" (paliaubų susitarimą).

Laidos fragmentą publikuoja „Telegram" kanalas „Ukraina 365".

Anot jo, Kremliaus planas toks akivaizdus ir aiškus, kad nėra prasmės jo slėpti. Aptardamas daugybę Rusijos kariuomenės karinių pralaimėjimų, taip pat Maskvos raketų atakas prieš Ukrainos energetikos infrastruktūrą, Z. Prilepinas pripažino, kad šiuo metu Rusijos Federacijai trūksta puolimo potencialo, todėl ji yra priversta terorizuoti apšaudymais civilius Ukrainos gyventojus, siekdama priversti oficialų Kyjivą pradėti jai reikalingas derybas.

 

„Aš už politinės sistemos griovimą Kyjive, aš už V. Zelenskio pakeitimą", – sako Z. Prilepinas. Tuo pačiu metu pati O. Skabejeva pripažįsta, jog V. Zelenskis vargu ar nutrauks sėkmingą karinės kampanijos Ukrainoje eigą dėl derybų su Rusijos Federacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(4)
(46)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: