[Žinios trumpai] Rusijoje didžiulis šokas, sparčiai sklinda nuomonė, kad Putinas – išdavikas (video)  ()

Dmitrijus Oreškinas pažymėjo, kad propagandos zombinami rusai vis labiau jaučia nostalgiją Stalino erai, o V. Putinas vadinamas išdaviku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Patriotiškai nusiteikusiems piliečiams Rusijos Federacijoje su tuo susitaikyti labai sunku, todėl net propagandinėse laidose vis dažniau pasigirsta pasiūlymų, kad V. Putinas išdavė šalį".

Tai pareiškė rusų politologas Dmitrijus Oreškinas interviu „YouTube" kanalui „News Factory" metu.

Eksperto teigimu, daugelis Rusijos karo korespondentų tikrai tikėjo, kad „Rusija pakilo nuo kelių", o Stalinas nugalėjo visą Europą ir „mes galime tai pakartoti". „Šie veikėjai, įžeisti sovietinės propagandos, dabar išgyvena vadinamąjį kognityvinį disonansą".

„Mes visus aplenkėme, laimėjome". Ir staiga ateina baisi mintis: „Gal Vladimiras Vladimirovičius nėra toks sėkmingas vadovas kaip Josifas Stalinas? Jei būtų Stalinas - būtų laimėjęs", – pažymėjo politologas.

Tokie rusai gyvena išgalvotoje erdvėje, ir jiems atrodo, kad Stalinas tikrai laimėjo. Šiuo atžvilgiu D. Oreškinas atkreipė dėmesį į įdomią detalę: „Aš nesigilinsiu į praeitį, bet vis dažniau matau šį apgailestavimą tarp patriotiškų bendražygių".

 

Tuo pačiu V. Putinas vis dažniau vadinamas išdaviku, pažymėjo ekspertas. Įtariama, kad jis buvo priklausomas nuo oligarchų, vyksta slaptos derybos su J. Bidenu ir kiti panašūs dalykai.

„Jie stato visą šitą pilį, kuri vadinama sąmokslo teorija. Tačiau tiesa ta, kad V. Putino vaikinai ne tik nemoka kelti ekonomikos, bet ir nemoka kovoti", – lakoniškai reziumavo D. Oreškinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(7)
(118)

Komentarai ()