[Žinios trumpai] Tai „Wagner“! Skelbiama, kas Rostovo srityje surengė susišaudymą su policija - ant kojų buvo pakeltos visos pajėgos, blokuotas miestas  ()

Rostovo srities gubernatorius Vasilis Golubevas paskelbė apie šaulio, kuris sužalojo policininką, sulaikymą. Vyras nenorėjo kariauti Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-08 [Žinios trumpai] Tai „Wagner“! Skelbiama, kas Rostovo srityje surengė susišaudymą su policija - ant kojų buvo pakeltos visos pajėgos, blokuotas miestas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Rostovo srityje, Novošachtinske buvo sulaikytas vyras, kuris sužalojo policininką. Paaiškėjo, kad jis buvo „Wagner“ smogikas iš užverbuotų kalinių - nusprendė dezertyruoti. Golubevas pažymėjo, kad dezertyras slapstėsi priemiestyje esančioje apleistoje kiaulių fermoje.

„Telegram“ kanalo „Baza“ duomenimis, šaulys yra „Wagner“ kovotojas Pavlo Nikolinas. Jis atliko bausmę už plėšimą, buvo kalinamas Ufos kolonijoje. Ten jį užverbavo „Wagner“, bet lapkričio 24 d. Nikolinas nusprendė, kad nenori kariauti ir pabėgo.

Vėliau jis buvo pastebėtas miške netoli Novošachtinsko ir automatu ėmė šaudyti į policininkus. Vienam pareigūnui jis sužeidė į akį. Po šio įvykio ant kojų buvo pakeltos visos pajėgos, užblokuoti išvažiavimo keliai. 

 

Nikolinui tuomet pavyko pabėgti, bet galiausiai jis vis tiek buvo sulaikytas. Sulaikymo metu jis ir vėl bandė priešintis.

(33)
(3)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: