[Žinios trumpai] Sujudimas Luhanske: evakuojamos kariškių šeimos, „mobikai“ metami į fronto liniją  ()

Iš laikinai užimto Luhansko evakuojamos rusų šeimos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pradėjo evakuoti rusų karių šeimas iš laikinai užimto ​​Luhansko. Tuo pat metu profesionali Rusijos Federacijos karinė armija visomis priemonėmis stengiasi likti užnugaryje, o į fronto liniją metami mobilizuotieji.

Apie tai pranešta sausio 24-osios rytą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo suvestinėje feisbuke. Pažymima, kad per pastarąsias 10 dienų kai kuriose Luhansko srities gyvenvietėse sumažėjo priešo personalo skaičius.

„Rusų okupacinė Luhansko administracija evakuoja Rusijos ginkluotųjų pajėgų 2-ojo armijos korpuso karių šeimas  į Rusijos Federacijos teritoriją“, – sakoma pranešime.

Anksčiau Luhansko OVA vadovas Serhijus Gaidai minėjo, kad Rusijos vadovybė Luhansko srityje siunčia nuteistuosius į puolimą per užminuotus laukus. Jis pabrėžė, kad okupantai tiesiog savo kūnais nutiesdavo kelią.

 

Anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo, Ukrainos gynėjai išvakarėse atmušė įsibrovėlių atakas prie daugiau nei dešimties Donbaso gyvenviečių, kur priešas bando pulti, nepaisant daugybės gyvos jėgos ir įrangos nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(1)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: