„Viskas galėtų baigtis ir gerokai greičiau“: žvalgyba atskleidė netikėtą paslaptį, kodėl V. Putinas vis dar gyvas  (9)

Žvalgyba atskleidė, kodėl sunkiai sergantis Putinas vis dar gyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vis dar gyvas, nes jį gydo geriausi Vakarų gydytojai. Tai pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos (GUR) atstovas Vadimas Skibitskis.

Pokalbio metu žurnalistas pažymėjo, kad anksčiau kalbėjosi su buvusiu Užsienio žvalgybos tarnybos vadovu Nikolajumi Malomužu, kuris kalbėjo apie sunkią Rusijos prezidento Vladimiro Putino ligą.

Be to, kaip pabrėžė pašnekovas, pastaruoju metu žiniasklaidoje vis dažniau pasigirsta spėliojimų, kad Kremliaus vadovas netrukus mirs. Šiame kontekste žurnalistas paprašė Vadimo Skibitskio pakomentuoti šią informaciją ir, jei įmanoma, patvirtinti prognozes dėl galimos V. Putino mirties.

Skibitskis pažymėjo, kad Kremliaus vadovas vis dar gyvas, nes jį gydo geriausi Vakarų gydytojai.

„Deja, Putiną gydo geriausi Vakarų gydytojai, todėl jis vis dar gyvena. Jei būtų gydomas Rusijos gydytojų, viskas būtų pasibaigę greičiau“, – pridūrė Skibitskis.

 

Skibitskis pažymėjo, kad skilimas Kremliuje didėja dėl daugybės RF ginkluotųjų pajėgų karinių nesėkmių Ukrainoje. Rimtą konfliktą, pasak jo, liudija personalo pasikeitimai, įskaitant Valerijaus Gerasimovo paskyrimą į okupantų karinių pajėgų Ukrainoje vado pareigas.

„Kai kurie įvykiai bręsta, Gerasimovo paskyrimas dar kartą rodo, kad Rusijos vadovybėje yra didelių nesutarimų. Jie bando sumažinti Prigožino vaidmenį ir pašalinti patį Prigožiną, nes jis pradėjo įgyti įtaką, o jo žmonės stovi už jo. Susirėmimas anksčiau ar vėliau prasidės, nes kažkas kaltas dėl situacijos, kurioje atsidūrė Rusijos Federacija“ – reziumavo Skibitskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(23)
(25)

Komentarai (9)