9000 kareivių atvyko į skerdyklą: prasidėjo Rusijos generolų beprotybė prie Kreminos  ()

„Kreminos-Limano puolimas, dar jam visiškai neprasidėjus, man jau primena Vuhledaro skerdynes.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius sutelkė pakankamai pajėgų Kreminos rajone, kad galėtų intensyviai pulti Limaną. Šiame fronto sektoriuje yra 98-osios oro desanto divizijos, 104-ojo, 234-ojo ir 237-ojo oro desantininkų pulko, 21-ojo ir 331-ojo RAP ir rezervinės 31-osios oro desanto brigados, 331 ir 217 RAP padaliniai. Bendras okupantų gyvos jėgos skaičius yra apie 9000.

Tačiau, kaip rašo karo tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko, yra niuansas.

„Šiame sektoriuje rusai jau savaitę iš eilės patiria rimtų nuostolių artilerijoje, tai yra, dar neprasidėjo visavertis puolimas, o artilerijos pėstininkų puolimo operacijoms remti kasdien vis mažėja. Ypač kenčia 36-osios OVA oro desantininkų brigada (Ulan-Udė)“, – sakė Kovalenko.

Tinklaraštininko teigimu, įsibrovėliai turėjo panašią patirtį Vuhledare. Ten jie taip pat buvo surinkę daugybę padalinių, kurių gyvos jėgos buvo iki 9 tūkstančių ar net daugiau. Kovų šiame fronto sektoriuje rezultatai yra žinomi visiems.

 

„Ir rezultatas - Vuhledaro puolimas baigėsi Rusijai mėsmale. Ir kad ir kaip keistai tai skambėtų, bet Kreminos-Limano puolimas, dar jam visiškai neprasidėjus, man jau primena Vuhledaro skerdynes“, - apibendrino Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(240)
(4)
(236)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: