Vasario 24 d. - Rusijos invazijos metinės: Zelenskis kreipėsi į ukrainiečius (Video)  ()

„Mes nežinojome, kas bus rytoj. Bet mes tikrai žinojome vieną: reikia kovoti už kiekvieną rytojų! Mes stovime lygiai vienerius metus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 24 d., minint didelio masto Rusijos invazijos metines, prezidentas Volodymyras Zelenskis kreipėsi į ukrainiečius. Šią dieną jis pradėjo žodžiais apie ukrainiečių atsparumą ir išreiškė įsitikinimą, kad 2023-ieji bus pergalės prieš agresorių metai.

„Vasario 24 d. milijonai mūsų pasirinko: ne baltą vėliavą, o mėlynai geltoną. Ne pabėgimą, o susitikimą. Susitikimą su priešu. Pasipriešinimą ir kovą“, - pabrėžė prezidentas.

Jis pažymėjo, kad kovos metai buvo skausmo, gailesčio, tikėjimo ir vienybės metai.

„Ir tai mūsų nenugalimo su jumis metai. Mes žinome, kad tai bus mūsų pergalės su jumis metai!“, - užtikrintai kalbėjo Zelenskis.

Vėliau prezidento kanceliarijos išplatintame vaizdo pranešime invazijos metinių proga Zelenskis pabrėžė:

„Esame stiprūs. Esame pasirengę viskam. Nugalėsime visus. Nes mes esame Ukraina!“ Šiuos žodžius pasakiau prieš metus, pirmą kartą kalbėdamas nuo viso karo pradžios. Mes nežinojome, kas bus rytoj. Bet mes tikrai žinojome vieną: reikia kovoti už kiekvieną rytojų! Mes stovime lygiai vienerius metus“.

 

Šalies vadovas pabrėžė, kad Ukraina atlaikys grasinimus, apšaudymus, kasetines bombas, sparnuotąsias raketas, bepiločius orlaivius-kamikadzes, tamsą, šaltį, nes ukrainiečiai už visa tai yra stipresni.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: