[ŽT] „Tai aiškus signalas“: Arestovičius skelbia apie galingą paramą Ukrainai (Video)  ()

„Ilgalaikė Vakarų parama mums garantuota“, – į svarbią naujieną Ukrainai sureagavo O. Arestovičius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-15 [ŽT] „Tai aiškus signalas“: Arestovičius skelbia apie galingą paramą Ukrainai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai ministrų kabinetas pasiūlė Radai padidinti valstybės biudžeto išlaidas 537 mlrd. grivinų (13 634 000 000 eur). Saugumo sektoriui - išmokoms kariuomenei, specialios karinės technikos ir įrangos pirkimui planuojama nukreipti daugiau nei 518 mlrd. grivinų. Dar 19 mlrd. bus nukreipta į rezervinį fondą stabilizuoti ekonomikai.

Visa tai rodo, kad Vakarai yra suinteresuoti strategine parama Ukrainai, – sakė buvęs OPU patarėjas Oleksijus Arestovičius pokalbio su Marku Feiginu metu.

„Suprantame, kad mes patys tokių pinigų neturime. Tai aiškus signalas, kad kažkas mums jau davė šiuos pinigus. Ne kiekviena Europos ir NATO šalis gali sau leisti tokias išlaidas, nes tai net ne visas biudžetas, tai yra jo papildymas“, – sakė O. Arestovičius. Tuomet buvęs OPU patarėjas pabrėžė, jog tai labai gera žinia, patvirtinanti, kad Ukrainai buvo suteiktas ilgalaikis strateginis stabilumas.

 

„Visus šiuos fiskalinius metus mums buvo užtikrintas finansinis stabilumas ir karinių išlaidų didinimas. Ir tai yra labai gerai, nes leidžia spręsti aktualius uždavinius ir išmuša pagrindą iš po kojų tiems, kurie šaukia, kad Vakarai pavargę ir nebenori apie Ukrainą girdėti“, – reziumavo politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()