Riešo judesiais paremta bėgimo dinamika. Garmin skelbia išmaniųjų laikrodžių naujienas  ()

Garmin šiandien praneša apie Enduro™ 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7 series, Forerunner® serijos, Instinct® 2 serijos ir MARQ® (Gen 2) išmaniųjų laikrodžių programinės įrangos bei funkcijų atnaujinimus. Naujosios funkcijos leis įrenginiais naudotis visapusiškiau. Į nemokamą programinę įrangą įtraukta riešo judesiais paremta bėgimo dinamikos funkcija, kliūčių ruožo režimas, tikslinių adaptyvių treniruočių programa ir dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keletas svarbiausių šios nemokamos programinės įrangos versijos funkcijų:

  • Riešo judesiais paremta bėgimo dinamika: matuokite bėgimo dinamiką, pvz., ritmą, žingsnio ilgį, sąlyčio su žeme laiką ir dar daugiau tiesiai nuo riešo – nereikia jokios programėlės ar priedų.
  • Krūvio santykis: stebėkite savo trumpalaikio ir vidutinio laiko krūvio santykį, kad išliktumėte geros formos ir išvengtumėte nesėkmių.
  • Kliūčių ruožo režimas: stebėkite bėgimo laiką, kliūčių skaičių, širdies susitraukimų dažnį ir kitus kriterijus kliūčių ruože, o varžybų metu fiksuokite tarpinius laikus tarp bėgimo atkarpų ir kliūčių ruožų.
  • Aklimatizacijos gerinimas: stebėkite aklimatizacijos procentą ir sužinokite, kaip jūsų organizmas reaguoja į esamą aukštį virš jūros lygio.
  • Tikslingos adaptyvios važiavimo dviračiu treniruotės: gaukite kasdienių važiavimo dviračiu treniruočių rekomendacijas visai savaitei tiesiai į savo išmanųjį laikrodį. Treniruotės pritaikomos prie dviratininko rezultatų ir būsimų įvykių / varžybų poreikių, kurie bus įtraukti į individualų Garmin Connect™ kalendorių.

Nemokami programinės įrangos naujiniai jau įvedami suderinamuose įrenginiuose. Galite atnaujinti savo išmanųjį laikrodį įjungdami automatinius atnaujinimus iš savo įrenginio ir sinchronizuodami su Garmin Connect arba naudodami Garmin Express™. Išsamų funkcijų, kurios prieinamos susietuose įrenginiuose, sąrašą rasite paspaudę čia: https://www.garmin.com/en-US/support/software/wearables/

 

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimus. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama žiniasklaidai skirtoje Garmin interneto svetainės dalyje: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()