HTC ruošiasi pristatyti savo naują flagmaną „One XXL“  (5)

Kiekvienas gamintojas prieš oficialų savojo produkto pristatymą stengiasi nuslėpti visas detales nuo smalsių akių - ne išimtis ir kompanija HTC. Tačiau žurnalistams pavyko gauti keletą kadrų, kuriuose užfiksuoti naujojo HTC gaminio techniniai parametrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodinis naujojo telefono pavadinimas – „Closurexxl“. Tikimasi, kad šis modelis prekyboje atsiras „HTC One XXL“ pavadinimu ir bus panašus į pirmtakus „HTC One X“ ir „HTC One XL“. Didesnių pasikeitimų reiktų tikėtis telefono viduje. Nuspręsta jame panaudoti keturių branduolių procesorių, dirbantį 1,6 GHz dažniu; į sudėtį įeina vienakristalinė sistema (SoC) „Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064“ ir 2 GB operatyviosios atminties (RAM). SoC konfigūracijoje taipogi yra spartus GPU „Adreno 320“.

Telefone bus dvi kameros: priekinė 1,8 megapikselių ir galinė 8 megapikselių; bevielio ryšio modulis LTE; Wi-Fi 802.11b/g/n ir „Bluetooth 4.0“. Ekranui numatomas 4,7 colių įstrižainė ir 1280×720 taškų raiška. Belieka laukti oficialaus gaminio pristatymo ir konkurentų atsako.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
Autoriai: Mykolas Liekys
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: