"Nokia" išsidavė ruošianti išmaniuosius "Lumia 910" ir "Lumia 1001"  (1)

Internete pasirodė gana įdomi informacija apie naujus "Nokia Lumia" serijai priklausančius išmaniuosius telefonus, kurie kol kas dar nebuvo oficialiai pristatyti visuomenės teismui. Kompanijos "Nokia" tarnyboje, pavadintoje "Device Application Access", kuri suteikia programinės įrangos kūrėjams nuotolinės prieigos galimybę, pasirodė iki šiol du nežinomi mobilieji įrenginiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš pateikiamų nuotraukų, du būsimi modeliai gaus pavadinimus "Nokia Lumia 910" ir "Nokia Lumia 1001". Deja, jokios papildomos informacijos apie telefonus, be to, kad jie yra sąrašuose tarp kitų mobilių įrenginių, Nokia nepateikia. Aišku, tai visai netrukdo žurnalistams kurti savus variantus ir rinkti informaciją iš kitų šaltinių.

Viena iš versijų, jog "Nokia Lumia 910" pakeis dabartinį flagmaną "Lumia 900" ir taps galingiausiu suomių kompanijos sprendimu su operacine sistema "Windows Phone". Preliminariais duomenimis, įrenginys gaus naują programinę platformą "Windows Phone 8", o ne "Windows Phone 7.8". Kita versija teigia, jog "Lumia 910" taps tam tikra "Lumia 900" variacija ir vis tik dirbs su "Windows Phone 7.8" (galbūt ta variacija turės "PureView" serijai būdingą itin didelės raiškos fotokamerą), tuo tarpu naujuoju flagmanu su "Windows Phone 8" taps "Nokia Lumia 1001". Bet kuriuo atveju, pagyvensime - pamatysime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)