Microsoft Store klaida leido įsigyti Office 2013 vos už 1,5 lito  (17)

Pasirodo, jog dosnumas yra tarsi gripas – net ir nenorėdamas kartais juo užsikreti. Štai licencinės programinės įrangos šalininkų ir visokiausių akcijų „medžiotojų“ laimei klaida firminėje Microsoft Store el. parduotuvėje ilgą laiką leido įsigyti legalią ką tik pasirodžiusio Office 2013 versiją vos už 5 grivinas Ukrainoje, 5 šekelius Izraelyje ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net ir nežinantys šio biuro paketo versijų kainų supranta, kad tai yra tikrai neregėtas dosnumas. Kartu priminsime, kad „Home and Business Office 2013“ versija oficialiai kainuoja 219 JAV dolerių, tuo tarpu už „Office 2013 Professional“ teks atiduoti jau 399 JAV dolerius.

Iš pradžių sensacinga kaina pasirodė mikrotinklaraščių tarnyboje Twitter, tačiau žinant šiuolaikinio homo internautus „ligą“ nuolat būti prisijungusiam prie Interneto, naujiena išplito žaibo greičiu. Pro tokią labdarą iš Microsoft pusės galėjo praeiti nebent visiškas tinginys – po tokių dosnumo akcijų, matyt, gėda nepradėti naudoti visiškai legalios Office versijos. Daugelis internautų pirko ne po vieną, o po penkias ir daugiau licencijų – kas sau ir savo draugams, o kas tiesiog sugalvojo trumpam tapti verslininku.

Kiek vėliau Microsoft Store administracija apribojo sužavėtų pirkėjų prieigą prie el. parduotuvės daugelyje šalių (netikėtas susidomėjimas iš tų valstybių vartotojų, kurie to paprastai nedaro, pusės įtarimo negalėjo nesukelti), tačiau kurį laiką niekas netrukdė pasinaudoti proxy-serveriais ir taip apeiti ribojimus.

Šiuo metu tikslus „su nuolaida“ parduotų biuro paketų Office 2013 skaičius nežinomas, o ir oficialių komentarų iš kompanijos Microsoft pusės nėra. Vis tik jau dabar pranešama, kad tūkstančiai vartotojų sugebėjo pasinaudoti el. parduotuvės klaida ir įsigyti Microsoft Office 2013 licenciją.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: