ASUS kompiuteriai su Haswell gaus judesių atpažinimo daviklius  (1)

Dar 2011 metais kompanija ASUS anonsavo judesių atpažinimo technologiją WAVI Xtion, kuri jau 2012 metų balandžio mėnesį tapo „kūnu ir krauju“ – to paties pavadinimo serijiniu įrenginiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis produktas tapo žaidimų konsolei Microsoft XBOX 360 skirto kontrolerio Kinect analogu, tik jau skirtu asmeniniams kompiuteriams (tuo Kinect anuo metu dar negalėjo pasigirti). Vis tik reikia pripažinti, kad didelio populiarumo WAVI Xtion nesulaukė, todėl kompanija ASUS nusprendė nekankinti vartotojų atskiro įrenginio įsigijimu.

Taivaniečių puslapis Digitimes teigia, kad ASUS nešiojamuose kompiuteriuose ir „All-in-One“ tipo monoblokuose, kurie turės Intel Haswell procesorius, davikliai WAVI Xtion bus įdiegti jau gamykloje. Apie tai, kiek toks malonumas įtakos galutinio produkto kainą, gamintojas nepraneša.

Beje, dabar ASUS bendradarbiauja su kompanija Leap Motion, o tokios partnerystės tikslas – sukurti naujus judesių atpažinimo algoritmus. Belieka tikėtis, kad bendro darbo vaisiai neprivers vartotojų laukti. Juolab, kad technologijos perspektyvos yra tikrai didelės.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)