Pasirodė Mac OS X skirta Office 2016 Preview versija  (4)

Kompanija Microsoft išleido biuro programų paketo Office 2016 Preview versiją, kurią Mac OS X sistemų savininkai gali atsisiųsti nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galutinė MS Office 2016 versija debiutuos šių metų vasarą. Joje bus tokios programos, kaip Word, Excel, PowerPoint, OneNote ir Outlook. Savo ruožtu, tarp naujovių, skirtų Mac sistemoms, bus galima rasti Retina ekranų palaikymą, taip pat pilnaekranio OS X programėlių režimo palaikymą. Kūrėjų teigimu, Office 2016 Preview versija turi tarpplatforminių funkcijų, „debesų“ talpyklos OneDrive, taip pat SharePoint palaikymą, o tai leidžia dirbti su dokumentais, naudojant įvairius įrenginius. Programėlėje Word atsirado maketavimo kortelė ir objektų formatavimo galimybė, kuri leidžia patogiau dokumentuose esančius objektus ir specialiuosius efektus. PowerPoint nuo šiol leidžia auditorijai rodyti skaidrę, tuo tarpu pristatančiam asmeniui – ne tik esamą, bet ir kitą, o taip pat laikmatį. Įdiegti nauji efektai; galimybė bendrauti per komentarus, lyginti įvairias dokumentų versijas. Excel leis paspartinti duomenų analizę, išsiaiškinti tendencijas su nauju formulių įvedimo instrumentu „Analysis ToolPak“, atnaujintais grafikais ir diagramomis.

Pašto programoje Outlook padidinta veikimo sparta, patobulinta sąveika tarp įvairių įrenginių. Savo ruožtu, OneNote pagaliau įdiegta žymų (tags) sistema, ranka įrašytų žinučių atpažinimo funkcija, galimybė atpažinti paveiksliuke esantį tekstą.

Office 2016 for Mac naudotojai, įdiegę Preview versiją, automatiškai gaus atnaujinimus, tuo tarpu Office 365 prenumeratoriai biuro programų paketą gaus nemokamai, kai pasirodys galutinė versija.

Microsoft teigimu, Office 2016 suderinamas su ne senesnėmis, nei OS X Yosemite (10.10) versijomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (4)