Tokio išmanaus laikrodžio dar nematėme - „Garmin“ pristatė e. sporto profesionalams ir entuziastams skirtą naujovę  ()

„Garmin“ elektroninio sporto (dar vadinamo kibernetiniu) profesionalams ir entuziastams pristato naujovę – išmanųjį GPS laikrodį, kurio Gaming funkcijos yra aukštesnio lygio. Įdiegus „Garmin“ jau patikrintas funkcijas, išmanusis laikrodis dabar yra su daugybe tų funkcijų, kurių reikia būtent e. sportui: Instinct Esports Edition suteikia galimybę sekti širdies ritmą ir streso lygį žaidimo metu, taip pat atlikti pokyčių ir ilgalaikių tendencijų analizę. Be to, įdiegus tiesioginio srautinio perdavimo įrankį STR3AMUP!, naudojantieji Instinct gali tiesiogiai dalytis savo biometriniais duomenimis ir taip padidinama žiūrovų bei sirgalių integracija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Geriausi pasaulio sportininkai naudoja „Garmin“ gaminius, siekdami stebėti ir gerinti savo rezultatus. Naudodami funkciją Instinct Esports Edition, e. sporto sirgaliai taiko tą pačią technologiją sekdami ir žinodami, kaip jų kūnas reaguoja per intensyvias varžybas, – sakė Danas Bartelas, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus. – Funkcija Instinct gali prisidėti ir prie teigiamų kasdienio gyvenimo pokyčių – pagerinti miegą, padidinti motyvaciją užsiimti veikla, dėl kurios rezultatai bus geresni ir e. sporto srityje.“

Instinct Esports Edition funkcionalumas atitinka „Garmin“ išmaniųjų laikrodžių funkcionalumą, o ištobulintas ir parankus dizainas suteikia galimybę netrukdomai žaisti. Akumuliatorius e. sporto režimu veikia ilgiau nei tris dienas, todėl naudotojai dabar gali veikti ypač efektyviai ir ilgai mėgautis žaidimu. Instinct, suderinamas su išmaniuoju telefonu, užtikrins, kad e. pranešimai, žinutės ar priminimai apie kalendoriuje pažymėtus įvykius atsiras „ant riešo“.

Specialiai e. sportui skirtos funkcijos

 

Prieš pradėdami žaisti, Instinct Esports Edition naudotojai gali pasirinkti e. sporto rūšį, peržiūrėję daugiau nei 30 sporto programų ir tinkamai pasirengę žaidimui. Kai „Garmin“ funkcijos suaktyvinamos, šiame rankiniame prietaise įdiegtos technologijos analizuoja ir parodo naudotojo širdies ritmą ir streso lygį kartu su laikrodžio ir laikmačio rodmenimis. Kaip ir kitos sportui skirtos funkcijos, e. sporto realiojo laiko streso ir širdies veiklos stebėsenos funkcijos suteikia galimybę fiziniu ir kognityviniu požiūriu efektyviau valdyti kūną. Kai žaidimo sesija pasibaigia, sinchronizavus savo veiklą naudojant Garmin Connect sąsają, galima peržiūrėti, išsaugoti ir analizuoti savo duomenis ir įvertinti, kaip kūnas reaguoja įvairiose žaidimo situacijose.

STR3AMUP! tiesioginio srautinio perdavimo programa

 

Instinct Esports Edition naudotojus taip pat pradžiugins „Garmin“ pristatomas naujasis STR3AMUP! tiesioginio srautinio perdavimo įrankis, suteikiantis galimybę dalytis su žiūrovais savo širdies ritmo, streso ir kūno „baterijos“ duomenimis, integruotai perduoti vaizdo transliacijos kanalais. Ši funkcija suteikia galimybę žaidėjams dar efektyviau bendrauti su auditorija, o šiai – susitapatinti su žaidimo vyksmu.

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ yra naujausių GPS navigacijos ir belaidžių prietaisų kūrimo srities lyderiai ir tiekia prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms – automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio – sritims. Daugiau informacijos pateikta „Garmin“ virtualioje spaudos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()