Problema sprendimui - „Samsung“ pristatė kelnes sulenkiamam „Galaxy Z Flip3“ telefonui  ()

Telefonai su sulenkiamais ekranais ateityje neišvengiamai bus populiaresni. Tikėtina, kad greitai tokį modelį pasiūlys ir „Apple“. Sulenkiamas ekranas leidžia kišenėje turėti kone planšetės dydžio prietaisą. O kam reikalingas mažylis „Samsung Galaxy Z Flip3“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai yra pakankamai dideli, bet tai nėra naujiena. Tipinis išmanusis telefonas lengvai telpa džinsų (bent jau vyriškų) kišenėje. Todėl „Samsung Galaxy Z Flip3“ sulaukia nemažai kritikos - kam reikalingas šis telefonas?

Didžiausias „Samsung Galaxy Z Flip3“ privalumas yra tai, kad keliaudamas į kišenę jis virsta visai nedideliu prietaisu. Bet ar kam nors labai trukdo įprasto telefono dydis? Didesni sulenkiami telefonai, tokie kaip „Samsung Galaxy Z Fold“, pasiūlo didesnio prietaiso funkcionalumą įprasto telefono matmenyse (maždaug). „Galaxy Z Flip3“, atrodo, giriasi tik tuo, kad telpa į mažesnę kišenę. Bet kokią?

 

Na, nėra sprendimo, kuriam nebūtų galima surasti problemos. „Samsung“ kartu su „Dr Denim“ ką tik pristatė džinsus specialiai „Galaxy Z Flip3“ telefonui.

Kuo ypatingi šie džinsai? Na, jie neturi užpakalinių kišenių. Vietoje to priekyje yra papildoma maža kišenė, idealiai tinkanti „Galaxy Z Flip3“ telefonui. Aišku, šias kelnes dar puošia ir pora Z raidžių.

Kaina - 1500 Australijos dolerių - apie 961 euras. Tačiau neskubėkite piktintis - telefonas yra įskaičiuotas į kainą ir sudaro didžiąją jos dalį. Be to, bus pagaminta tik 450 porų tokių kelnių ir visos jos pirkėjus pasieks labai gražiose specialiai šiai progai sukurtose pakuotėse.

 

Aišku, būtų galima ir toliau juoktis iš tų kelnių, pavadintų „Z Flip Pocket Denim“ vardu, bet tai - tik paprastas bandymas paskatinti žmones domėtis sulenkiamais ekranais. Ir „Samsung Galaxy Z Flip3“ iš tikrųjų geriau telpa moteriškų kelnių kišenėse, todėl tai nėra visai nereikalingas produktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(8)
(-6)

Komentarai ()