[Žinios trumpai] „Anonymous“ nusitaikė į Putiną - „pajusite mūsų galią. Atskleisime tai, kas buvo slepiama metų metus“: prie atakų kviečia prisijungti visus  (1)

Pagarsėjusi programišių grupė naujausiame vaizdo įraše kreipiasi į Rusijos prezidentą V. Putiną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-26 [Žinios trumpai] „Anonymous“ nusitaikė į Putiną - „pajusite mūsų galią. Atskleisime tai, kas buvo slepiama metų metus“: prie atakų kviečia prisijungti visus  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiomis dienomis dar labiau pagarsėję programišiai patvirtino, kad dėl jų organizuotų kibernetinių atakų šiandien neveikė oficialūs Kremliaus, kitų Rusijos valdžios institucijų tinklalapiai.

Penktadienį „Anonymous“ grupė taip pat nutekino ir Rusijos gynybos ministerijos darbuotojų duomenis.

„Mes atskleisime tai, kas buvo slepiama metų metus. Jūs ir jūsų korumpuoti pakalikai pajusite „Anonymous“ galią“, – vaizdo įraše sako kauke dėvintis asmuo.

„Tik laiko klausimas kol mes rasime purvą, kurį jūs mėginote nuslėpti, jūsų spintos gilumoje joks skeletas neliks nepaliestas“, – toliau grasinimus dėsto programišiai.

„Anonymous“ taip pat pareikalavo, kad V. Putinas tučtuojau sustabdytų Ukrainos puolimą ir atsistatydintų.

 

„Jūs (Putinas ir jo aplinka aut. past.) neapsaugojote gyvenančių sunkiomis sąlygomis, jūs neatlikote savo pilietinių ir moralinių pareigų“, – teigia „Anonymous“ atstovas ir kviečia visus programišius jungtis į ataką prieš V. Putiną ir su juo susijusias organizacijas bei asmenis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(2)
(97)

Komentarai (1)