Kelininkų išradingumas: klaidina Rusijos tankus, įkvepia Ukrainos gynėjus  ()

Ukrainos automobilių kelių direkcija paskelbė raginimą demontuoti kelio ženklus, nurodančius kryptis į Ukrainos miestus ir gyvenvietes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, šį skelbimą galima vertinti ir kaip būdą Ukrainos karių nuotaikai pakelti. Kita vertus, prasta Rusijos kariuomenės logistika ir pakelėse stoviniuojanti technika rodo, kad rusai tikrai prastai organizuoti.

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia Ukrainos automobilių kelių direkcija, priešintis Rusijos agresijai tinka visi būdai. Todėl, pasitelkę kūrybiškumą, Ukrainos kelininkai bando supainioti prastai organizuotus ir demotyvuotus Rusijos tankų vairuotojus.

„Demontuokime kelio ženklus visuose šalies keliuose. Prioritetas Nr.1 – gyvenviečių pavadinimai. Surinkti kelio ženklai turi būti perduoti vietos valdžios institucijoms ir kelininkams. Priešo kareiviai turi prastą ryšį ir nesiorientuoja vietovėje. Padėkime jiems patekti tiesiai į pragarą. Nėra ko šmirinėti po Ukrainą“, – rašoma „Facebook“.

 

Pateikta iliustracija – su humoro jausmu. Klaidinančiuose kelio ženkluose dominuoja žodis iš sparnuotos kovotojų frazės „Rusų laive, eik...“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(32)
(1)
(31)

Komentarai ()