[Žinios trumpai] Peskovas: „patyrėme didelių nuostolių. Tai tragedija“  ()

Peskovas pripažino didžiulius Rusijos Federacijos nuostolius Ukrainoje. Putino atstovas spaudai tai pavadino „didele tragedija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peskovas tai pareiškė duodamas interviu britų televizijos kanalui „Sky News“.

Žurnalistas pažymėjo, kad Rusija neteko tūkstančių karių, 6 generolų, šimtų tankų ir paklausė, ar tai Rusijos Federacijos pažeminimas.

Peskovas paprieštaravo: „Ne, tai yra nesusipratimas to, kas vyksta“. Jis pridūrė, kad „beveik viską“ žurnalistas suprato neteisingai.

Kartu į žurnalisto klausimą, ar Rusijos Federacija šiame kare prarado tūkstančius savo žmonių, Peskovas sakė: „Taip, mes turime didelių nuostolių, tai mums didžiulė tragedija“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6256

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Karių išvedimą iš Kijevo ir Černigovo sričių (kaip žinome, vykdytą persigrupavimo tikslu) jis pateisino ne dideliais Rusijos nuostoliais šiuose regionuose, o „gera valia“.

„Tačiau kalbant apie du regionus, pasitraukimas iš Kijevo ir Černigovo yra geros valios gestas derybų metu. Tai buvo geros valios poelgis, siekiant sumažinti įtampą šiuose regionuose ir parodyti, kad Rusija yra pasirengusi sudaryti patogias sąlygas deryboms tęsti“.

 

Kaip rašė UNIAN, Rusijos Federacijos Krasnojarsko srities vyriausiasis karo komisaras Andrejus Lysenko pareiškė, kad Rusija neskaičiuoja žuvusių įsibrovėlių per karą Ukrainoje. Jis atsisakė atsakyti į žurnalistų klausimą apie nuostolius, motyvuodamas, kad tokius klausimus užduoti nepadoru ir „vulgaru“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų duomenimis, bendri priešo koviniai nuostoliai nuo vasario 24 iki balandžio 6 dienos sudarė apie 18 600 žmonių. Rusija ne tik neįvardija savo žuvusių karių skaičiaus, bet ir neišveža žuvusiųjų kūnų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: