[Žinios trumpai] Ukraina pirmą kartą gaus sunkiąją ginkluotę iš JAV ir tūkstančius prieštankinių ginklų  ()

Ukraina pirmą kartą gaus sunkiąją ginkluotę iš JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Joe Bidenas pasakė Volodymyrui Zelenskiui, kad JAV suteiks Ukrainai 800 milijonų dolerių papildomos karinės pagalbos, įskaitant šarvuotus transporterius, artilerijos sistemas ir sraigtasparnius.

Tai teigiama Baltųjų rūmų pranešime spaudai po dviejų lyderių pokalbio:

„Į šį naują pagalbos paketą bus įtraukta daug mūsų jau suteiktų labai veiksmingų ginklų sistemų, taip pat naujų pajėgumų, pritaikytų platesniam puolimui, kurį tikimės, kad Rusija pradės Rytų Ukrainoje. Šios naujos galimybės apima artilerijos sistemas, artilerijos sviedinius ir šarvuočius. Bidenas taip pat pritarė papildomų sraigtasparnių perdavimui“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6398

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

JAV Kijevui perduos 200 šarvuotų transporterių M113, 11 sraigtasparnių Mi-17, 18 haubicų, 300 bepiločių orlaivių „Switchblade“, 500 raketų „Javelin“ ir tūkstančius kitų prieštankinių ginklų.

 

Anksčiau Kanada paskelbė apie ginklų tiekimą Ukrainai už 500 mln. O Norvegija gali perduoti Ukrainai modernią oro gynybą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: