[Žinios trumpai] Arestovičius tikina, kad Putinas jau suprato pralaimėjimą ir dabar jam iškilo labai didelė vidinė problema: ką su tuo daryti?  (1)

Dabar Rusijos režimas galvoja, kaip pateikti pralaimėjimą gyventojams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-19 [Žinios trumpai] Arestovičius tikina, kad Putinas jau suprato pralaimėjimą ir dabar jam iškilo labai didelė vidinė problema: ką su tuo daryti?  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius teigė, kad Rusija jau pralaimėjo karą prieš Ukrainą, dabar Rusijos režimas galvoja, kaip šį pralaimėjimą pateikti rusams.

„Dabar pagrindinė Rusijos problema yra ne išorinė, ne Ukrainos. Yra vidinė problema – kaip pateikti pralaimėjimą patiems rusams“, – sakė Arestovičius „24 kanalo“ eteryje.

Patarėjas pabrėžė, kad išvakarėse rusai penktą kartą per 50 karo dienų pakeitė oficialius jų, galima sakyti, „specialiosios operacijos“ tikslus. Dabar svarbiausia pasiimti Mariupolį, nesvarbu, kokia kaina.

Tačiau Arestovičius priminė, kad prezidentas Zelenskis padarė pareiškimą: jei Rusijos Federacija sunaikins Mariupolį ginančius Ukrainos karius, tolesnės taikos derybos taps neįmanomos.

„Dabar Ukraina diktuoja sąlygas, jie (Rusija – red.) neturi kuo atsakyti. Jie turi krizę ir katastrofą, jie nežino, kaip išeiti iš šios situacijos“, – pridūrė Arestovičius.

 

Pastarosiomis dienomis padaugėjo raketų atakų prieš Ukrainos miestus. Arestovičius tikina, kad tai nėra Rusijos kariuomenės puolimas, tai jų kerštas už „Maskvos“ – Juodosios jūros laivyno flagmano – sunaikinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(92)
(3)
(89)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: