[Žinios trumpai] „General Motors“ Ukrainai perdavė 50 naujų visureigių: atliks ypatingai svarbia užduotį – skyrė ir finansinę paramą  ()

„General Motors“ perdavė Ukrainai 50 naujų „Chevrolet Tahoe“ visureigių. Labai reikalinga humanitarinė pagalba, kuri palengvins procesą evakuojant žmones.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina kreipėsi į „General Motors“, prašydama suteikti didelių transporto priemonių, kad būtų galima evakuoti žmones iš karinių zonų. Bendrovė nusprendė suteikti 50 „Chevrolet Tahoe“ visureigių. Automobiliai iš JAV per Lenkiją buvo atgabenti į Ukrainą.

„Automobiliai bus naudojami suteikiant humanitarinę pagalbą  regionuose. Sprendimas suteikti  automobilius buvo priimtas, gavus Ukrainos ambasados, esančios ​​Vašingtone, prašymą“, – sakė „General Motors“ atstovas George'as Swigosas. Taip pat buvo nuspręsta skirti 250 000 JAV dolerių finansinę pagalbą, dar 50 000 JAV dolerių „General Motors“ surinko vos per keturias dienas. Lėšos bus skirtos humanitarinėms programoms.

„Anksčiau GM pranešė, kad uždaro savo komercinį biurą Rusijoje ir atleidžia 66 darbuotojus“, – dėl krizės Ukrainoje ir su ja susijusių JAV bei tarptautinių partnerių sankcijų. GM nebeturi gamyklų Rusijoje“, – teigiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(33)
(0)
(33)

Komentarai ()