[Žinios trumpai] Buvęs KGB agentas – tai „pavojingiausias žmogus pasaulyje“, jis gali bet ką, net sukelti branduolinį karą: kopijuoja Trumpo elgesį (Video)  ()

Buvęs KGB agentas griežtai perspėjo, kas gali įvykdyti savo branduolinius grasinimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas padidino įtampą Ukrainoje įspėdamas, kad bet koks užsienio kišimasis bus sutiktas „žaibišku“ atsaku su reikiamais „įrankiais“.

Branduolinė grėsmė kyla po Vakarų pažado remti Ukrainą papildomais ginklų pristatymais, kuriais siekiama sustabdyti Rusijos karių pažangą.

Nors kai kurie kariniai vadai branduolinę grėsmę atmetė kaip mažai tikėtiną, buvęs KGB narys Sergueïas Jirnovas perspėjo, kad rizika yra reali. Kalbėdamas su prancūzų transliuotoju LCI, Jirnovas sakė: „Šiandien Putinas yra pavojingiausias žmogus pasaulyje“.

„Nes jis į save žiūri rimtai. Nes iš tikrųjų jis plagijuoja. Jis plagijuoja retoriką iš Trumpo. Pamenate, Trumpas tą patį pasakė Šiaurės Korėjai“.

Buvęs Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas ir Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas 2017 metais įsivėlė į žodžių karą dėl Šiaurės Korėjos raketų bandymų. Tai buvo laikoma pavojingiausia priešprieša, susijusia su branduoliniais ginklais nuo Kubos raketų krizės.

Trumpas pagrasino išvadindamas Kim Jong Uną „mažu žmogumi raketa“: „Mano branduolinis mygtukas yra didesnis ir galingesnis“.

Jirnovas tęsė: „Jei raketos žmogus (Kim Jong Unas) nori jį gauti, jis sulauks žaibiško branduolinio atsako. Ir Putinas sako lygiai tą patį“.

 

„Išskyrus tai, kad Putinas pridūrė: „Mes negrasiname, mes tuo pasinaudosime“.

Remdamasis Rusijos žurnalisto Vladimiro Solovjovo dokumentiniu filmu, buvęs KGB narys prisiminė, kai Putinas žurnalistui pasakė: „Rusija naudos šiuos branduolinius ginklus tik tada, kai žinos, kad yra puolama“.

„Putinas turės priimti sprendimą paspausti mygtuką, kad paleistų karą į kitą pusę“.

„Ir kaip valstybės veikėjas Putinas supranta, kad tai bus pasaulinė katastrofa, katastrofa Žemei, kuri sunaikins civilizaciją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(9)
(-6)

Komentarai ()