[Žinios trumpai] Generolas: Rusijos vyriausybėje yra du ministrai, kurie neabejotinai „Ukrainos agentai“, o per juos Rusija atsidūrė „didelėje skylėje“  ()

Buvęs Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) padalinių Donecko ir Luhansko regionuose vadovas abiem Rusijos ministrams palinkėjo sveikatos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurių Rusijos Federacijos vyriausybės narių dėka šalis nebuvo pasirengusi jos pradėtam karui prieš Ukrainą ir atsidūrė „didelėje skylėje“.

Turime padėkoti Rusijos ūkio ministrui ir finansų ministrui, susidaro įspūdis, kad tai „Ukrainos agentai“, – sakė buvęs Ukrainos saugumo tarnybos Donecko ir Luhansko srityse vadovas, atsargos generolas majoras Oleksandras Petrulevičius interviu žurnalistui ir leidinio „Gordon“ įkūrėjui Dmitrijui Gordonui.

„Turime pagerbti Rusijos finansų ministrą, ūkio ministrą. Duok Dieve jiems sveikatos! Pagal savo veiksmus atrodo, kad jie abu yra Ukrainos agentai“, – kalbėjo pašnekovas.

 

Generolas pridūrė, kad Rusijos pareigūnų dėka Rusijos Federacija atsidūrė „didelyje skylėje“ – dabar juodojoje rinkoje amerikietiški JAV doleriai kainuoja apie 300 rublių, o milicija laksto ir gaudo pinigų keitėjus. Tokių dalykų dar nėra buvę šiuolaikinėje Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()