[Žinios trumpai] Super sėkmingas pirmasis Ukrainos drono „Spectator“ kovinis bandymas – skelbiama ką jis padarė (Video)  ()

Ukrainos kariškiai atliko „Spectator“ drono karinius bandymus kovinėmis sąlygomis. Ukrainoje pagamintas dronas sėkmingai nukreipė artileriją į priešo įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai buvo pranešta oficialiame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 45-osios atskiros artilerijos brigados „Facebook“ puslapyje.

„BOOOM, efektyvus kovinis Ukrainos „Spectator“ bandomasis skrydis iš 45-ojo atskirojo mechanizuoto pėstininkų bataliono! Priešakinėje linijoje esančiame padalinyje visada yra darbo dronams. Kosminė žvalgyba ką tik pateikė duomenis – yra vertas taikinys, priešiškas objektas. Ankstų kitos dienos rytą jis pakilo nukreipti haubicą 2C7. Planas parengtas aiškiai ir kruopščiai.  Karštas ukrainietiško „Bijūno“, kaip šis ginklas (2C7) vadinamas, kvapas yra paskutinis dalykas, kurį okupantai jautė“.

Pažymima, kad Ukrainos bepilotis orlaivis padėjo sunaikinti degalų cisterną ir kelis lengvųjų šarvuočių vienetus.

„Mums puiki nuotaika dėl efektyvaus bendradarbiavimo! Tai kvietimas visiems modernios karinės technikos ir naujausios ginkluotės gamintojams – sveiki atvykę, turime tikrą jūsų gaminių bandymų aikštelę!“ – pabrėžia šauliai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: